Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Συμφωνία συνεργασίας με μεγάλο Αθηναϊκό σύλλογο Α εθνικής!!


Φωτογραφία του Dimitris Mitrellos.Το ΔΣ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ και εγώ προσωπικά, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την ίδρυση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας μας. 
Άλλη μία δέσμευσή μας υλοποιείται πριν την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου ζωής του σημερινού ΔΣ.
Η Ακαδημία θα έχει έδρα την Καλλονή και είμαστε σε αναζήτηση λύσης για το πώς θα κατεβάζουμε τα παιδιά του χωριού, αλλά και των γύρω χωριών στο γήπεδο. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γενικό Αρχηγό μας Κο Μάρκο Βρατσάνο για την ακούραστη συμμετοχή του εδώ και δέκα μήνες στα της ομάδας και για την άψογη συνεργασία μας, επίσης στον Κο Βαγγέλη Χαλκοδαίμων για την άμεση και ουσιαστική βοήθειά του στην ίδρυση της Ακαδημίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον πρώτο προπονητή μας τον Κο Χρήστο Παπαδόπουλο για τον αφιλοκερδή αγώνα που δίνει όλα αυτά τα χρόνια, με μόνο αντάλλαγμα την ικανοποίηση για την καλή πορεία της ομάδας και την σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ τον Γιάννη Παπαδέλλη, τον Κώστα Λουλή, τον Ηλία Χονδρό, τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον Ανδρέα Κουμαρά, τον Ηλία Χατζημήτρο, τα αναπληρωματικά μέλη Χρήστο Μπερντένη και Μίμη Κοσβάνη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας που με τον ιδρώτα και το αίμα τους κρατάνε ψηλά το λάβαρο της ομάδας μας, χωρίς να είναι επαγγελματίες, χωρίς να απαιτούν ανταμοιβή, χωρίς να έχουν δεύτερες σκέψεις. Η μόνη ανταμοιβή τους είναι η αγαλλίαση μετά τη νίκη και η ικανοποίηση ότι έδωσαν χαρά σε ένα ολόκληρο χωριό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους κατά καιρούς στηρίζουν οικονομικά, υλικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί ο καθένας την ομάδα.
Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που θα μας τιμήσετε από τώρα και στο εξής και θα εμπιστευθείτε τα παιδιά σας σε εμάς, για να τα κάνουμε καλούς υγειής αθλητές και σωστούς ανθρώπους.
Εδώ θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με μεγάλο Αθηναικό σύλλογο της Α εθνικής ώστε να έχουν τα παιδιά μας μια άρτια και σύγχρονη εκπαίδευση - εκγύμναση, αλλά και τις ευκαιρίες τους για κάτι καλύτερο.
 Τέλος δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας παραδώσουμε τα παιδιά σας σε μερικά χρόνια υγειή στο σώμα και στο μυαλό, με πολλές ευχάριστες αναμνήσεις, συναρπαστικές εμπειρίες, πλήρως κοινωνικοποιημένα και καταρτισμένα, με κυρίαρχο το αίσθημα περί δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: