Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

... στο χωριό μας

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο διαδικτυακό χώρο. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού. 
Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο. Όλοι εμείς, αυτοί που μείνανε στο χωριό και αυτοί που το αγαπάμε οφείλουμε κάποια στιγμή να το φροντίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε την αξία του, να σεβαστούμε την ιστορία του και να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα του.
Ελπίζουμε ότι την προσπάθειά μας αυτή, θα την αγκαλιάσουν όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι της Ανεμώτιας και ότι η ιστοσελίδα αυτή θα συμβάλει στην διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας αλλά και στην ανάπτυξη, βελτίωση και αναβάθμιση του.
Όσοι θέλετε να συμβάλετε σε αυτή τη προσπάθεια, είστε ευπρόσδεκτοι να βοηθήσετε δίνοντάς μας οποιαδήποτε στοιχεία, ιστορίες, παλαιές φωτογραφίες, διηγήσεις, αναμνήσεις, μνήμες ζωής.
Η ιστοσελίδα είναι και θα παραμείνει μια ανεξάρτητη ευχάριστη σελίδα πληροφόρησης, για το καλό του τόπου μας.
Ειδικά, για τούς τοπικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία, εάν κρίνουν ότι θα ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν ως βήμα επικοινωνίας, είμαστε πρόθυμοι και με χαρά θα βοηθήσουμε προς αυτό τον σκοπό.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους επισκέπτες ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην περίπτωση που επιθυμούν να παρουσιάσουν οποιοδήποτε θέμα, εκδήλωση, αφιέρωμα, άρθρα, παρατηρήσεις ή άλλο σχετικά με το χωριό μας και εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με τους όρους λειτουργίας της ιστοσελίδας, όπως εμείς κρίνουμε ώς διαχειριστές και συντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: