Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ 01/10/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00
ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ
Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου και εκ μέρους ολόκληρου του ΔΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας με κάθε τρόπο και να τονίσω για μια ακόμη φορά πόσο σημαντική είναι η βοήθεια όλων για να κρατήσουμε ψηλά τον μεγαλύτερο πρεσβευτή του χωριού μας.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδο μας και έχουν να κάνουν με
την περιποίηση του περιβάλλοντα χώρου,
την δημιουργία νέου κυλικείου με δυνατόιτητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων,
την πλήρη αναμόρφωση των αποδυτηρίων,
την εγκατάσταση νέων σύγχρονων ντούζ,
την αγορά και τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων,
την δημιουργία χώρου αποθήκευσης του ιματισμού της ομάδας,
την κατασκευή αίθουσας συνεδριάσεων και προβολής βίντεο,
την κατασκευή νέας ηλεκτρικής και υδραυλικής εγκατάστασης,
την δημιουργία χώρου περιπάτου παραπλεύρως του αγωνιστικού χώρου και πίσω από τους πάγκους
και όλα αυτά με ιδία κονδύλια που θα αντληθούν και θα χρηματοδοτηθούν από την αγάπη μας για το χωριό και την ομάδα μας.
Από την πολιτεία και το Δήμο έχουμε ζητήσει και έχουμε προβεί σε σχετικές ενέργειες και σύνταξη μελέτης, για την τοποθέτηση πλασικού χλοοτάπητα σύγχρονων προδιαγραφών στον αγωνιστικό χώρο.
Όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα πιστεύουμε ακράδαντα οτι όταν υλοποιηθεί το παραπάνω έργο θα αλλάξει κατά πολύ ολόκληρη την εικόνα του χωριού.

Σε αυτή την προσπάθεια μας που μάλλον γίνεται για πρώτη φορά στο χωριό, σας θέλουμε και σας έχουμε ανάγκη όλους κοντά μας, χωρίς υστεροβουλίες και δεύτερες σκέψεις όσοι μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά μέσα απο τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα ενημερωθείτε σχετικά ή με οποινδήποτε άλλο τρόπο εσείς επιθυμείτε.
Ιδιαίτερο κάλεσμα θέλουμε να απευθύνουμε στους Ανεμωτίσιους του εξωτερικού αλλά και σε αυτούς που έχουν νοσταλγήσει τον τόπο τους όμως για διάφορους χ - ψ λόγους δεν μπορούν να είναι κοντά. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλό για το χωριό μας και να το καμαρώσουμε το καλοκαιράκι ή όποτε μας αξιώσει ο Θεός να βρεθούμε στον τόπο μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας με υγεία για όλους και κυρίως τους αθλητές μας και γιατί όχι ....να τερματίσουμε πρώτοι!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: