Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Καρέ μεταγραφών οι κυανέρυθροι και έπεται συνέχεια...!!!

Με καρέ άνοιξε το χορό των μεταγραφών ο Ατρόμητος Ανεμώτιας.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε συμφωνία με τον 32χρονο τερματοφύλακα Άγγελο Πάπαρη, που αγωνιζόταν στη Προοδευτική Λάρυμνας Λοκρίδας. Επιπρόσθετα, αποκτήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές από τα τοπικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για τους Απόστολο Γρούβα και Κλάους Σεφουλάι από τον Αχιλλέα Πέτρας, καθώς και τον Γιάννη Χατζηδιαμαντή από το Μεσότοπο. Οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς.
Αναλυτικά: "Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:


Φωτογραφία του Angelos Paparis.



1. Πάπαρης Άγγελος. Έμπειρος τερματοφύλακας με πολλές παραστάσεις από Β,Γ & Δ κατηγορία 32 ετών, 194cm ύψος από Προοδευτική Λάρυμνας








Φωτογραφία του Apostolis Grouvas.2. Γρούβας Απόστολος 23 ετών, επιτελικός μέσος με έφεση στο σκοράρισμα και πάσα διαβήτη από Αχιλλέα Πέτρας
















3. Σεφουλάι Κλάους 20 ετών, ταχύτατος και διεισδυτικότατος μπακ χαφ που θα αφήσει εποχή στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, από Αχιλλέα Πέτρας.

Φωτογραφία του Chatzidiamantis Giannis.

"Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1997 στην Αλβανία. Επαιξε ως μεσοεπιθετικός στην Κ-17 της Καλλονής τη σεζόν 2013-2014 ενώ προηγήθηκαν οι εμφανίσεις του σε Αχιλλέα Πέτρας και Άναξο Σκουτάρου τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013 αντίστοιχα. Όνειρο του είναι να γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής και να μπει στο δυναμικό της μεγάλης ομάδας. Θεωρεί σημαντικό γεγονός στη ζωή του το ότι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛΚ και βιώνει το ποδόσφαιρο ως τα πάντα στη ζωή του. Είναι θαυμαστής του Νεϊμάρ."


4. Τον θηριώδη 25χρονο πρώτο σκόρερ της Β κατηγορίας Χατζηδιαμαντή Ιωάννη από ΑΟ Μεσοτόπου με 27 γκολ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και 195cm ύψος.








Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με 4-5 ακόμα ποδοσφαιριστές και εξελίξεις αναμένονται προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του νησιού να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και να απολαύσουν το όμορφο αυτό χόμπι, που τόσο αγαπούν, χωρίς τραυματισμούς και δυσάρεστες στιγμές."

Δεν υπάρχουν σχόλια: