Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τακτική Απολογιστική Συνέλευση!!!

Θέμα: «Τακτική Απολογιστική Συνέλευση»




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου  σας καλεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 π. μ. στην αίθουσα του Συλλόγου στη Νέα Σμύρνη Βουτηρά 8 όπου θα γίνει:

Απολογισμός Πεπραγμένων 2018.
Ταμειακός Απολογισμός 2018.
Έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν το χωριό μας.

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη, φίλες και φίλοι, ο ερχομός του 2019 βρίσκει τον σύλλογο μας επετειακά  επίσημα σαράντα δυο χρόνια (42) δράσης και πολιτισμού, από την εποχή που μια ενθουσιώδη παρέα συγχωριανών μας, με αγάπη και νοσταλγία για το χωριό μας ίδρυσαν τον σύλλογο, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση και ανάπτυξη των δεσμών αλληλεγγύης και προόδου των Ανεμωτισίων.
Το Δ.Σ. πιστεύει ότι, η αγάπη για το χωριό μας και η προσφορά τόσο αυτών που πέρασαν από τα Δ.Σ. τα σαράντα δυο αυτά χρόνια (42) από ιδρύσεως του συλλόγου, αλλά και πριν την επίσημη ίδρυση του, όσο και των μελών του ήταν μεγάλη.
Για το λόγο αυτό, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η παρουσία όλων σας, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη, για να έχει συνέχεια η από ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα πετυχημένη πορεία του. Ο Σύλλογος ανήκει σε όλους μας, η παρουσία του, η ιστορία του και οι πράξεις του, όλα αυτά τα χρόνια, μαρτυρούν πόσα πολλά έχει προσφέρει, μαζί με όλους εσάς στο χωριό μας.

Σας καλούμε, να είστε παρόντες στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, διότι η συμμετοχή σας, αλλά και η παρουσία σας, στις 14 Απριλίου 2019 στο σύλλογο, θα βοηθήσει να έχει συνέχεια, αλλά και συνέπεια η ύπαρξη του !

Μετά την ολοκλήρωση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης , θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα, με ούζοκρασοτσιπουροκατάσταση!!!

Με την πεποίθηση ότι, όπως πάντα, θα βρεθείτε πάλι κοντά στον σύλλογο μας, σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: