Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δυναμώνει ο Ατρόμητος


Τα πρώτα ονόματα που τον ενισχύουν
Τις πρώτες τρεις μεταγραφές του και μια επιστροφή ανακοίνωσε χθες ο Ατρόμητος, που φιλοδοξεί να είναι και πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αποκτηθέντες είναι αμυντικοί και με την προσθήκη τους, οχυρώνουν τα μετόπισθεν. Ο πρώτος είναι ο Νίκος Κριτσιωτάκης, που πέρσι ήταν στο Διαγόρα αλλά δεν έπαιξε, και θέλει να αποδείξει αυτή τη φορά ότι παραμένει ένας καλός αμυντικός.
Ο δεύτερος είναι ο Αντώνης Γκιάτα, που έχει περάσει από Καλλονή, Αιολικό και Διαγόρα και την προηγούμενη σεζόν βοήθησε τον Απόλλωνα Δαφίων να ανέβει κατηγορία. Και ο τρίτος είναι ο Ραφαήλ Κουνιαρέλλης ο οποίος αφού έκανε τον κύκλο του -πήγε στο πρώτο μισό στον ΑΟΜ και στο άλλο μισό στο Βύρωνα- επιστρέφει ξανά στην Ανεμώτια.
Τέλος, ο Βασίλης Ιντζές επέστρεψε από την Προοδευτική. Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, όπου η διοίκηση παρουσίασε στους παίκτες, το γενικό αρχηγό Μάρκο Βρατσάνο, που θα έχει το γενικό πρόσταγμα.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι στις 8 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία, γι’ αυτό και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν γίνει όλες οι μεταγραφές. 
Πηγή: εμπρος net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: