Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ποιος είναι ο Αθηναίος επιχειρηματίας καταγόμενος από την Ανεμώτια που παρεμβαίνει δυναμικά στην ποδοσφαιρική σκηνή του χωριού μας..??

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί όλες αυτές τις μέρες είναι πολλά! Όμως, τις τελαυταίες ώρες παράγοντες του Ατρόμητου διαρρέουν ότι γνωστός και επιφανής επιχειρηματίας καταγόμενος από την Ανεμώτια, έχει αφουγκραστεί την επιθυμία του κόσμου να αναλάβει τα ηνία της Ομάδας και κάνει τις σχετικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ο επίδοξος νέος πρόεδρος του Ατρόμητου είναι διατεθειμένος να συμβάλει οικονομικά και να κάνει τα πάντα για την Ομάδα της Ανεμώτιας ώστε να αφήσει εποχή!!
Ο εν λόγω 50χρονος επιχειρηματίας ασχολείται με τον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης. Θεωρείται σοβαρός και προσεκτικός στις κινήσεις του, ενώ έχει τη φήμη του απαιτητικού και αυστηρού επιχειρηματία.
Στο χωριό του την Ανεμώτια δείχνουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του, γιατί παρότι ξεκίνησε από το μηδέν και έχει πετύχει στη ζωή του πολλά, δεν έχει λησμονήσει τις ρίζες του και πάντα βοηθά σε ότι του ζητηθεί.
Στα νιάτα του έχει παίξει ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες και τρέφει παθολογική αγάπη για το άθλημα. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται με την οικογένειά του την Ανεμώτια και αρέσκεται σε εξορμήσεις με το σκάφος του.
Οι ζυμώσεις συνεχίζονται και σε λίγες ώρες οριστικοποιείται η απόφαση! 
Παραμείνετε συνδεδεμένοι στο blog μας...Έρχονται νέες αποκαλύψεις...!!!

Μ_Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: