Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Αθήνας


Αποτέλεσμα εικόνας για ιατροςΑγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η παροχή ιατρικής βοήθειας στους κατοίκους του χωριού μας που βρίσκεται σε ένα τόπο όμορφο αλλά αγνό, μακριά από τις ανέσεις μίας σύγχρονης πόλης, όπου το γιατρό τον βρίσκεις δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς.  Ο τόπος μας έχει ανάγκη από αυτή τη βοήθεια 24 ώρες το 24ώρο, παροχή η οποία δεν μπορεί να δοθεί, όταν ο γιατρός μένει στη διπλανή κωμόπολη.
Η πολιτεία, θέλοντας να εξασφαλίσει την υγεία των Ανεμωτίσιων, παρέχει το γιατρό και η διοίκηση του χωριού το ιατρείο και τη στέγη.  Ο σύλλογος μας, ο Μορφωτικός σύλλογος Ανεμωτισίων Αθήνας στηρίζοντας την προσπάθεια των παραπάνω παραγόντων να λύσουν το θέμα της γεωγραφικής απομόνωσης, δίνει ένα σημαντικό χέρι βοηθείας, επίπλωσε το σπίτι με σύγχρονο εξοπλισμό.
Αναγνωρίζοντας τον πολύτιμο ρόλο και το δύσκολο λειτούργημα του γιατρού, δεν θέλουμε οποιαδήποτε συνθήκη (καιρική ή οδική) να σταθεί εμπόδιο στη σχέση του με τον ασθενή. Θέλουμε ο άνθρωπος αυτός, αλλά και οι επόμενοι, να είναι ευχαριστημένοι, να νιώσουν ότι καλύπτονται πλήρως και να έχουν ένα δυνατό κίνητρο, ώστε να μένουν στο χωριό μας, δίπλα μας, έτοιμοι να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους άμεσα, όπως ακριβώς το χρειάζεται και το αξίζει ο κάθε Ανεμωτίσιος.
Η υγεία δεν πρέπει να έχει κανένα εμπόδιο μπροστά της και ο Μορφωτικός σύλλογος Ανεμωτισίων Αθήνας είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί, για να είναι κοντά στους ανθρώπους του, εκπληρώνοντας τον προορισμό του. 

Φιλικά, το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: