Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Φωτογραφία του Παναγιώτης Χαλκοδαίμων.Ολοκληρώνοντας την πρώτη αγωνιστική χρονιά ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ατρόμητου Ανεμώτιας θα ήθελα να κάνω έναν σύντομο απολογισμό αυτής της εμπειρίας μου.
Προσπαθώντας να βάλω μια σειρά στις αναμνήσεις και στα συναισθήματα μου καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ήταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι αυτό το χειμώνα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω "πραγματικά" το χωριό και τους ανθρώπους του.
Κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.
Όμως η αποστολή μας ήταν άλλη.
Είχε να κάνει με την διατήρηση και ανάπτυξη αυτής της ιστορικής ομάδας του χωριού, που πλέον είναι ο πιο "δυνατός" πρεσβευτής μας πάνω στο νησί αλλά και πέρα από αυτό.
Θέλαμε να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά και αγωνιστικά.
Τις βάσεις τις είχαν βάλει οι προηγούμενες διοικήσεις.
Εμείς καταφέραμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, εδραιώνοντας τον Ατρόμητο ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες τερματίζοντας στην έκτη θέση της Α' τοπικής κατηγορίας, εξάγωντας τον πολιτισμό και την φιλοξενία του χωριού μας όπου και όταν μας δόθηκε η ευκαιρία και εξοφλώντας όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μας, χωρίς την βοήθεια από κανέναν απολύτως κοινωνικό φορέα.
Όμως είναι γνωστό ότι για να συνεχίσεις να έχεις μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που θα προσελκύσει το κόσμο αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά και θα τους δώσει μια σωστή διέξοδο προς τον αθλητισμό και την υγεία, χρειάζεται να έχεις ένα αξιοπρεπές γήπεδο.
Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν εστιάσαμε τις προσπάθειες μας.
Φτιάξαμε καινούργια αποδυτήρια, τουαλέτες, ντουζ, ηλιακούς θερμοσίφωνες, πλυντήρια, προτζέκτορες για παρακολούθηση και ανάλυση των αγώνων, χτίσαμε νέο κυλικείο, περιποιηθήκαμε  και προστατεύσαμε τους περιβάλλοντες χώρους, αρχίσαμε τις εργασίες για να μπουν προβολείς και πολλά πολλά άλλα χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια από κανέναν φορέα.
Όμως το σπουδαιότερο που κάναμε είναι το ότι καταθέσαμε μελέτη για την κατασκευή του γηπέδου μας με πλαστικό χόρτο και αποσπάσαμε την δέσμευση του ίδιου του δημάρχου του Κου Σπύρου Γαληνού, του αντιδημάρχου Κου Άκη Βέρρου, του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Κου Σταύρου Ψαρόπουλου και του αρχιδιαιτητή Κου Στράτου Παπουτσέλλη.
Να σημειωθεί εδώ ότι η ανταπόκριση που βρήκαμε από όλους τους παραπάνω κυρίους ηταν εξαιρετική και για αυτό το λόγο είμαστε τόσο αισιόδοξοι.
Οι στόχοι μας για την επόμενη χρονιά είναι υψηλότεροι.
Κατ αρχήν θα μεταφερθούμε στο γήπεδο της Καλλονής για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μιας και στο γήπεδο μας κάποια στιγμή θα αρχίσουν έργα για την κατασκευή πλαστικού τάπητα. Αυτό το γεγονός θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσελκύσουμε ακόμα πιο εύκολα ποδοσφαιριστές που θα θέλουμε στο ρόστερ μας, καθώς θα αγωνίζονται σε ένα 'καλό' γήπεδο και όχι πάνω στις πέτρες.  Επίσης εφόσον έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό τα έργα που χρηματοδοτήσαμε εμείς στο γήπεδο μας, θα υπάρχει η ευελιξία για εφοδιασμό έμψυχου υλικού από το 'πρώτο ράφι'.
Η ομάδα μας όμως θα είναι παρούσα και σε μια σειρά από πολιτιστικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην Ανεμώτια το καλοκαίρι, όπως κάθε χρόνο άλλωστε.
Φέτος θα διοργανώσουμε το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ατρόμητου το οποίο θα είναι από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου και στόχο θα έχει να γίνει η Ανεμώτια το πιο 'hot' μέρος του νησιού για αυτό το τριήμερο.
Θέλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο μας στο χωριό και ταυτόχρονα να προσελκύσουμε όσο περισσότερη νεολαία (όλων των ηλικιών) μπορούμε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/8 ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΧΑΝΑ (στα μέσα) τα γνωστά...

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8 ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (DJ, φώτα, καπνοί, χοροί, σουβλάκια, μπύρες και τρελό κέφι στο προαύλιο του Σχολιού)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/8 ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (τεσσάρων ομάδων και παλαιμάχων)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Αναδημοσιέυση από το:
www.facebook.com/groups/atromitos.anemotias

Δεν υπάρχουν σχόλια: