Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Κάλεσμα!!

Το ούζο ταιριάζει με το καλοκαίρι και δίνει την ευκαιρία για ένα «εύκολο» κάλεσμα. Αυτό το κάλεσμα στο οποίο δύσκολα αντιστεκόμαστε προδιαθέτει για μια ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού, που πάνε παρέα με την ουζοκατάνυξη... Μικρές ποσότητες, αιχμηρές, ορεκτικές γεύσεις, ποικιλία και τα πιάτα στη μέση για μοίρασμα, σκηνοθετούν μια μικρή φυγή από τη ρουτίνα, προκαλώντας μια συνωμοσία κεφιού… Μπορεί να «ταξιδεύουμε» με ένα ποτήρι, αλλά ο συνδυασμός του με μεζέδες και με φίλους αποτελεί το ιδανικό σκηνικό του... άρα, έφτασε ο καιρός!
Και για να έρθουμε στο «διά ταύτα».
Σας περιμένουμε την Κυριακή, στις 21/05/2017 και ώρα 11.00, στα γραφεία του συλλόγου μας στη Νέα Σμύρνη, Βουτυρά 8.
Το νέο Δ.Σ., βρισκόμενο ένα έτος στο τιμόνι του συλλόγου μας, κερνάει... και σας καλεί να συμμετέχετε σε αυτή τη συνάντηση, όπου γυναίκες μετρ στη μαγειρική, θα προετοιμάσουν υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα συνοδεύονται από άφθονο κρασί, ούζο και άλλα ποτά ικανοποιώντας όλων των ειδών τις προτιμήσεις.
Σας περιμένουμε, με χαρά όλους, να δώσετε το παρόν σε αυτό μας το κάλεσμα και πιστεύουμε ότι θα μείνουν σε όλους αξέχαστες οι στιγμές κεφιού και διασκέδασης που περιμένουμε.

Με βαθιά εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια: